Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Dé interieurtrend van het moment: Ton sur ton

Ben je helemaal fan van één bepaalde kleur in je interieur? Dan is de interieurtrend ton sur ton absoluut wat voor jou!

Tint op tint

Met ton sur ton gooi je alle interieurregels overboord en kies je een kleurpalet van 1 kleur, maar wél in verschillende nuances. Zo breng je contrast aan in je interieur door het gebruik van verschillende tinten en materialen. Ondanks het gebruik van 1 kleur, creëer je toch een bepaalde diepte door middel van materialen en donkere en lichte kleuren.  

Ton sur ton in subtiele kleuren

Met ton sur ton kun je veel experimenteren met één kleur, op een stijlvolle manier. Door het gebruik van één kleur, schreeuwt het niet snel. Juist subtiele kleuren behouden rust. Je kunt de ton sur ton stijl in je interieur toevoegen met verf, meubels, behang, gordijnen en accessoires. Gebruik verschillende materialen en donker en licht om de uitstraling meer contrast te geven. Maar let wel: gebruik subtiele kleuren.

Brouwer Woninginrichting

Brouwer Woninginrichting laat al uw woonwensen in vervulling gaan! Voeg de ton sur ton stijl toe in je interieur, door gebruik te maken van ons brede assortiment in raamdecoratie, vloeren, gordijnen en vitrages. Door verschillende lagen en materialen te gebruiken in dezelfde kleurstelling, verdiep je de kleur en krijg je meer ton sur ton beleving. Kom langs in één van onze showrooms of laat je inspireren door onze website.

Showroom Urk

Marsdiep 28, 8321 MC Urk

Showroom Lemmer

Zeedijk 2, 8531 DK Lemmer

Afspraak maken zaterdag (urk)

    Afspraak maken zaterdag (lemmer)

      Één op één afspraak (urk)

        Één op één afspraak (lemmer)