Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Harde vloeren

MODULEO

Moduleo PVC vloeren zijn prachtige luxe vinylvloeren. Het merk brengt de schoonheid en authenticiteit van natuurlijke producten samen met de innovatieve en robuuste duurzaamheid van de vinyltechnologie. Met de Select, Transform en Impress serie van Moduleo®, biedt Outlet PVC u een ruime keuze aan Moduleo PVC die u nergens in Nederland goedkoper kunt krijgen. Onze prijzen zijn inclusief het egaliseren en leggen van de vloer. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw Moduleo PVC vloer valt onder de uiterst lange garantieperiode van 15 tot 20 jaar. Afhankelijk van welke serie u kiest binnen de collectie.

Moduleo, geschikt voor huishoudelijk en commercieel gebruik.

De collectie van Moduleo PVC Vloeren is opgebouwd uit verschillende series. Elke serie geschikt voor één of meerdere toepassingen. De Select serie is ideaal voor woningen en appartementen, ofwel residentieel gebruik. Op deze PVC vloeren zit een garantieperiode van 15 jaar. Bent u juist op zoek naar een PVC vloer die geschikt is voor commercieel gebruik? Dan adviseren wij u te kiezen voor een vloer uit Transform serie. Met een uiterst slijtvaste toplaag is een product uit deze serie de juiste keuze voor elk kantoor of bedrijfspand. Op een vloer uit de Transform serie ontvangt u 20 jaar garantie.

De nieuwste serie, Impress, is een combinatie van de eerder genoemde series met dezelfde eigenschappen. Het bijzondere van deze serie is dat deze vloeren beschikken over een fantastische textuur via reliëfdruk waardoor deze aanvoelen als echt hout. Groeven en knopen zijn duidelijk te zien en voelbaar!

De voordelen van een Moduleo PVC vloer

Alle Moduleo PVC vloeren worden zorgvuldig ontworpen om texturen en patronen van natuurproducten te weerspiegelen. Elke vloer heeft een unieke uitstraling, wat komt doordat geen enkele plank hetzelfde karakter krijgt. Daarnaast is elke PVC Vloer van Moduleo uitgerust met een unieke Protectonite PU-slijtlaag. Deze beschermt de vloer tegen vlekken en vuil. Maar dit zijn nog niet alle voordelen:
• Waterbestendig
• Kras- en vlekbestendig
• Absorberen van geluid en warmte
• R10 rating, ofwel bijzonder slipvast
• Gemakkelijk schoon te houden

Moduleo PVC vloeren van sublieme kwaliteit

De PVC vloeren worden geproduceerd en ontworpen in België. Hier worden ze uitvoerig getest alvorens ze de fabriek verlaten. Deze hoge kwaliteit komt tot uiting in de bijzonder lange garantieperiode die op kan lopen tot wel 20 jaar. Een bijzonder eigenschap van Moduleo PVC vloeren is de R10 anti-sliprating. Dit betekent dat u veilig over de vloer kunt lopen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het eventueel uitglijden. In veel gevallen voldoen veel natuurlijke tegenhangers, ofwel houten vloeren, niet aan deze normering.

Duurzame vloeren

Duurzaamheid staat bij de producten en het productieproces van Moduleo PVC vloeren centraal. Alle producten worden gerecycled en bevatten tot wel 50% aan gerecycled materiaal. De drie windturbines, speciaal gebouwd, zorgen voor ongeveer 40% van de energie die gebruikt wordt tijdens het productieproces. Dit laat zien dat Moduleo aandacht bestaat aan haar omgeving en het milieu. Dit blijkt ook uit de diverse behaalde ISO-certificeringen, waarbij ISO 14001 specifiek gericht is op duurzaam produceren. Ook beschikt het bedrijf over een A+ Indoor Air Quality certificering wat laat zien dat de gezondheid van de medewerkers enorm belangrijk is.

Vraag een offerte aan!

  Showroom Urk

  Marsdiep 28, 8321 MC Urk

  Showroom Lemmer

  Zeedijk 2, 8531 DK Lemmer

  Afspraak maken zaterdag (urk)

   Afspraak maken zaterdag (lemmer)

    Één op één afspraak (urk)

     Één op één afspraak (lemmer)