Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Duette

Duette Shades

Meer dan 50% van de verwarmings- en koelenergie van een huis kan via de ramen ontsnappen. Daarom hebben wij de Duette Shades in ons assortiment om uw huis koel te houden in de zomer en warm in de winter. Kies stof, kleur en de juiste transparantie per kamer, voor privacy in de badkamer en slaapkamer tot zacht gefilterd licht in de woonkamer. De keuze is aan uw: lichtdoorlatend, transparant of verduisterend. Creëer precies de juiste lichtinval en mate van privacy voor elk vertrek, van slaapkamer tot woonkamer, met de exclusieve transparanties van de Duette Shades. Deze zijn verkrijgbaar in schitterende ontwerpen, zoals top-down/bottom-up, die uw stijl aanvullen. Kom vrijblijvend langs om het gehele assortiment te bekijken.

De Duette® Shades kunnen ook helpen de akoestiek van een kamer te verbeteren en de buitenwereld daar te houden waar die thuishoort: buiten.  Duette® Shades zijn stijlvol én efficient. Ook voor dakramen en met TruFit® profielen voor deuren en draai- / kiepramen.

Vraag een offerte aan!

  Showroom Urk

  Marsdiep 28, 8321 MC Urk

  Showroom Lemmer

  Zeedijk 2, 8531 DK Lemmer

  Afspraak maken zaterdag (urk)

   Afspraak maken zaterdag (lemmer)

    Één op één afspraak (urk)

     Één op één afspraak (lemmer)