Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Boxspring Avek

Jubileumboxspring 1927 Avek royaal

de ‘1927’ is een kwaliteit boxspring die met zorg en vakmanschap in nederland word gemaakt. Geintroduceerd vanwege het 80 jarig jubileum, maar inmiddels vast onderdeel van de collectie en uitgebreid met met nieuwe varianten.
de basis van elke ‘1927’set word gevormd door een goed ondersteunde boxspring,met daarop een comfortabele pocketveringmatras. De matraskern heeft 5 comfortzones, zodat elk lichaamsdeel op de juiste wijze word gedragen. De luxe topper heeft een kern van Optiefoam HR of latex. Samen vormen de drie lagen een zeer comfortable bed en dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs

Nu met Licht & zicht Actie GRATIS t.w.v. 310,- (2 design leeslampjes en lampjes voor als u uit bed stapt)
zonder gestoffeerde matrassen 1495,-
zie catalogus hier onder

Boxsprings van Avek.

Boxsprings nemen in het assortiment van Avek een belangrijke plaats in. Een boxspringbed bestaat meestal uit drie lagen. De boxspring zelf vormt de basis, het matras komt daar bovenop en het topmatras zorgt voor een extra comfortabele laag. Door hun bijzondere comforteigenschappen zijn boxsprings erg populair. Avek heeft vier verschillende boxspring programma’s: 1927, Ljocht, Simmer, Noflik en Ninety. Elk programma heeft een eigen karakter en biedt een ruime keuze aan op maat gemaakte mogelijkheden. Zo vind je altijd een bed dat bij jou past.

 

Vraag een offerte aan!

  Showroom Urk

  Marsdiep 28, 8321 MC Urk

  Showroom Lemmer

  Zeedijk 2, 8531 DK Lemmer

  Afspraak maken zaterdag (urk)

   Afspraak maken zaterdag (lemmer)

    Één op één afspraak (urk)

     Één op één afspraak (lemmer)