Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

PVC

de Goedkoopste in PVC Vloeren!!

Wij bieden uw de goedkoopste prijs garantie aan voor elk merk die wij in onze collectie hebben
vraag uw offerte aan via onze mail [email protected] of kijk op onze webshop www.voordeliginwonen.nl ook kunt natuurlijk langs komen bij 1 van onze vestigingen op Urk en Lemmer

Waarom een PVC vloer?
Een PVC vloer is een uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld een houten vloer. PVC daarentegen is zeer onderhoudsarm, geschikt voor vloerverwarming, krasvast en heeft een aangename loop-geluidsdemping.

Wat is een PVC vloer?
PVC is een vloersoort die geleverd wordt in stroken of tegels. Een PVC vloer wordt samengesteld uit verschillende lagen:
– Geluiddempende onderlaag
– Dessin (bedrukt papier met de tekening van hout/steen)
– Slijtlaag (transparante laag die het dessin beschermt)
– PU-laag (polyutrethaanlaag die de vloer beschermt tegen krassen en vuil)

De dikte van het PVC en de slijtlaag bepalen mede de prijs. De slijtlaag geeft aan wat de verwachte levensduur is van een PVC vloer. De levensduur is uiteraard ook afhankelijk van gebruik en hoe de vloer wordt onderhouden.

Onderstaand een overzicht van de voorkomende slijtlagen en gebruik daarbij:
0,30 mm: Zwaar Huishoudelijk gebruik.
0,40 mm: Zwaar huishoudelijk en licht projectmatig gebruik.
0,55 mm: Projectmatig gebruik.
0,70 mm: Zwaar projectmatig en industrieël gebruik.

De meest voorkomende varianten zijn de dryback (normale PVC) en PVC click.

PVC dryback
PVC dryback zijn stroken die gelijmd moeten worden op een ultra gladde vloer. Hiervoor is het dus nodig de vloer te egaliseren. Dit houdt in dat de vloer eerst helemaal glad gemaakt (geëgaliseerd) moet worden. Nadat dit gedaan is kunnen de stroken/tegels gelijmd worden op de gladde vloer. Dit vereist echter wel vakmanschap, daarom bieden wij deze legservice aan tegen een voordelig tarief. Deze legservice kunt u toevoegen onder het tabblad “Legservice”.
Als accessoires kunnen voegstrips bijgevoegd worden. Deze dienen dan als voegimitatie voor een PVC tegel en bij stroken om de vloer nog meer een houten look te geven.

PVC Click
PVC click is eenvoudiger zelf te leggen door middel van het klik-systeem. Wel moet deze variant gelegd worden in combinatie met een ondervloer. Deze kunt u ook als bijbehorend product bestellen.

Vraag een offerte aan!

  Showroom Urk

  Marsdiep 28, 8321 MC Urk

  Showroom Lemmer

  Zeedijk 2, 8531 DK Lemmer

  Afspraak maken zaterdag (urk)

   Afspraak maken zaterdag (lemmer)

    Één op één afspraak (urk)

     Één op één afspraak (lemmer)