Webshop  |  Woning inrichten  |  Showrooms  |  Portfolio  |  Acties  |  Contact                                                             T : 0527 69 00 79 | E : info@brouwerwoninginrichting.nl

Silhouette

Met de ingenieuze constructie van zachtjes draaiende stoffen lamellen die tussen twee lagen doorzichtige stof hangen krijgt uw woning een subtiele luchtigheid. Zo kunt u de sfeer eindeloos variëren door de lamellen zodanig te draaien dat u meer of minder licht door uw kamer laat gaan.

In een oogopslag

  • Meerdere lamelbreedtes
  • UV-bescherming van 88% tot zelfs 99%
  • Kuchtregulerend

Productvariaties

50mm-sil

50 mm

Klassiek, elegant ontwerp in subtiele kleuren met lichtregulerend effect.

63mm

63 mm

Budgetvriendelijke instapkwaliteit in basiskleuren en uitvoering.

75mm

75 mm

Hogere transparantie met een optionele aluminium afwerking.

100mm

100 mm

Superieure lichtregeling, perfect voor ruimten met grote ramen en veel uitzicht

Kleuren & Materialen

sunscreen

Sunscreen

Houdt dankzij de screenachtige transparante laag stof aan de achterzijde 25% meer warmte tegen wanneer ze zijn geopend; biedt tevens een rustig, ongehinderd uitzicht. Gekleurde transparante laag stof aan de voorzijde, screenachtige transparante laag stof aan de achterzijde. Beschikbaar in een lamelmaat van 75 en 100 mm.

matissse

Matisse

Een uitgebreid palet aan intense kleuren. Gekleurde transparante laag stof aan de voorzijde, witte transparante laag stof aan de achterzijde. Beschikbaar in een lamelmaat van 75 en 100 mm

originale

Originale

Een bewezen klassieker in zachte, populaire kleuren. Witte transparante laag stof aan de voor- en achterzijde. Beschikbaar in alle lamelmaten.

zijde

Zijde

De subtiele structuur van ruwe zijde. Witte transparante laag stof aan de voor- en achterzijde. Beschikbaar in een lamelmaat van 75 mm.

49b66726c28dd2dea4810d883b42f1c0

Bon Soir Matisse

Vier intense kleuren uit het Matisse assortiment, nu ook met dim-outdesign. Gekleurde transparante laag stof aan de voorzijde, witte transparante laag stof aan de achterzijde. Beschikbaar in alle lamelmaten.

g

Toujours

De structuur van natuurlijk linnen. Witte transparante laag stof aan de voor- en achterzijde. Beschikbaar in een lamelmaat van 50 en 75 mm.

bonsoir

Bon Soir Originale

Een bewezen klassieker met het dim-outdesign. Witte transparante laag stof aan de voor- en achterzijde. Beschikbaar in alle lamelmaten.

auroa

Aurora

Budgetvriendelijke instapkwaliteit in basiskleuren – en uitvoering.

Personalisatieopties

474ee440f60eac62e9b73aecae10bbbd

Revolutionair bedieningssysteem

Voor het revolutionaire UltraLift™ bedieningssysteem wordt gebruikgemaakt van een intrekbaar koordmechanisme om het gordijn op te trekken, te laten zakken en te kantelen. Beschikbaar voor Silhouette® Shades met een breedte van 50 mm en 75 mm.

2e1a64018a87b7cb20ac1de7bb848053

Geruisloze bediening

Middels een schakelaar of de PowerRise® afstandsbediening met batterij kunt u de jaloezieën bedienen via een gemotoriseerd systeem met een motor van 24 volt.

Onze showrooms

De koffie staat voor u klaar

Showroom Urk          Hoofdvestiging

Showroom Lemmer

trophy

SERVICE DOOR ECHTE VAKMENSEN

commerce

UITGEBREID EN EXCLUSIEF ASSORTIMENT

coffee

DE KOFFIE STAAT VOOR U KLAAR

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.