Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Schuifdeurkasten & Schuifdeurwanden

Schuifwandkasten

Als u kiest voor schuifwandkasten, kiest u voor een functionele en kwalitatieve optie om uw ruimte optimaal te benutten. Schuifwandkasten zijn moeiteloos in iedere situatie in te passen en door de veelheid van kleur en materiaal kunt u eindeloos combineren. Ook voor de kastindeling geldt maatwerk volgens uw wensen en ideeën.

De enorme keuze in deurpanelen en omlijstingen geeft u de mogelijkheid om op geheel eigenwijze uw schuifwand samen te stellen. En denk niet allen in verticale richting, maar ook in horizontale richting. Zo laat u uw eigen smaak nog meer tot zijn recht komen. Met een keuze van 8 kleuren omlijsting, 48 kleuren deurvulling en maar liefst 70 uitvoeringen in gals en spiegels lijken de mogelijkheden bijna oneindig

Accesoires

het slizing progamma biedt legio mogelijkheden om uw kast zo plezierig mogelijk in te delen, zo kunt u kiezen voor lades op maat, uitschuifbare draadmanden, schoenrekjes, en stropdashouders, en nog vele meer handige mogelijkheden

Schuifdeurwanden

Een schuifdeurkast op maat, van modern tot klassiek!

Bij STIJL wordt uw schuifdeurkast op maat gemaakt en dus volledig naar uw wensen ingedeeld. U heeft de keuze uit zo’n 30 decors en net zoveel glaskleuren. Onze schuifdeuren zijn verkrijgbaar als losse schuifwand of als onderdeel van een complete schuifdeurkast. Van strakke en moderne tot landelijke en klassieke schuifdeuren op maat. Bij ons slaagt u gegarandeerd voor uw favoriete schuifdeur!

Een greep uit ons assortiment schuifdeuren op maat

STIJL Motion

Deze schuifdeuren worden zonder greeplijst geleverd en in plaats daarvan voorzien van een ingefreesde greep. Onze schuifdeuren op maat zijn zowel in een klassieke als een moderne uitvoering, bijvoorbeeld in hoogglans, leverbaar. Deze worden standaard voorzien van deurspanners. De optionele softclosing zorgt voor de ‘finishing touch’ van uw schuifdeurkast op maat.

 

Vraag een offerte aan!

  Showroom Urk

  Marsdiep 28, 8321 MC Urk

  Showroom Lemmer

  Zeedijk 2, 8531 DK Lemmer

  Afspraak maken zaterdag (urk)

   Afspraak maken zaterdag (lemmer)

    Één op één afspraak (urk)

     Één op één afspraak (lemmer)