Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Woning inrichten

Producten van Brouwer Woninginrichting

Brouwer Woninginrichting en Projectstoffering heeft een zeer ruim assortiment als het gaat om de inrichting van allerlei locaties, van woning tot bedrijfspand. Ons aanbod op het gebied van tapijt, laminaat, parket, PVC, marmoleum, vinyl, gordijnen en raamdecoratie is zo groot, dat u bij ons vrijwel zeker uw woonwensen in vervulling kunt laten gaan.

Ambacht

Brouwer Woninginrichting werkt alleen met producten van gerenommeerde merken. Wij zijn daarnaast trots op ons ambacht en dragen graag zorg voor een perfecte legging en/of montage. Bij Brouwer Woninginrichting vindt u tevens gordijnen en raamdecoratie op maat, dankzij ons eigen naaiatelier.

Inspiratie opdoen in onze showrooms?

U bent van harte welkom om inspiratie op te doen in onze showrooms op Urk of in Lemmer, wij informeren u met genoegen over de vele mogelijkheden. Natuurlijk komen we ook graag bij u langs om een greep uit ons assortiment te laten zien.

Onze offertes zijn uiteraard vrijblijvend!

Vraag een offerte aan!

  Showroom Urk

  Marsdiep 28, 8321 MC Urk

  Showroom Lemmer

  Zeedijk 2, 8531 DK Lemmer

  Afspraak maken zaterdag (urk)

   Afspraak maken zaterdag (lemmer)

    Één op één afspraak (urk)

     Één op één afspraak (lemmer)