Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Duo rolgordijnen

In de grote collectie duo-rolgordijnen  is voor ieder interieur iets te vinden. Door de welhaast oneindige combinatie van kleuren, transparanties en dessins kunt u eindeloos variëren. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende soorten gaas/ stof tussen de lamellen van het duo rolgordijn.

Zo hebben wij stofkwaliteiten met verschillende lichttransparanties,maar ook een breed scala aan verschillende stijlen.De metallics, naturals, geperforeerde stoffen, kinderdessins en nog vele andere uni- en dessinstoffen kunnen zowel in een trendy, modern,als klassiek interieur toegepast worden.

Er zijn vele oogstrelende combinaties mogelijk, Bediening van de rolgordijnen geschiedt door middel van een bedieningsketting of elektrische bediening.Met onze ruime keuze aan transparante, verduisterend en bewerkte stoffen hebben wij een toepassing voor iedere ruimte in huis, zoals woon-, slaapkamer en kantoor.

Vraag een offerte aan!

Showroom Urk

Marsdiep 28, 8321 MC Urk

Showroom Lemmer

Zeedijk 2a, 8531 DK Lemmer