Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Jaloezieën

Jaloezieën laten daglicht beter tot zijn recht komen, verminderen schittering en reguleren de thermische efficiëntie. De Jaloezieën kunnen, afhankelijk van de weersomstandigheden, opgetrokken of neergelaten worden, terwijl de kantelhoek zo kan worden afgesteld dat direct zonlicht buiten wordt gehouden. Solide jaloezieën vervaardigd van grotendeels gerecycled aluminium.

Verkrijgbaar in vele trendy kleuren, en voor een wijder zicht naar buiten kunt u kiezen voor de optie megaview een dubbele lamel van de jaloezie welke het zicht naar buiten toe verbreed en het lichtval nog mooier reguleert. Daarnaast kunt u als bedieningsoptie kiezen voor het “literise” systeem, met dit koordloze systeem kun je de jaloezie slechts met een enkele beweging optrekken en neerlaten.

Daarnaast kunt u kiezen om u raamdecoratie elektrisch te bedienen, of met een smartphone/tablet of afstandsbediening. Powerview Motorisation van Luxaflex bied u deze mogelijkheid om al u raamdecoratie automatisch te bedienen.

 

 

Vraag een offerte aan!

  Showroom Urk

  Marsdiep 28, 8321 MC Urk

  Showroom Lemmer

  Zeedijk 2, 8531 DK Lemmer

  Afspraak maken zaterdag (urk)

   Afspraak maken zaterdag (lemmer)

    Één op één afspraak (urk)

     Één op één afspraak (lemmer)