Webshop  |  Woning inrichten  |  Showrooms  |  Portfolio  |  Acties  |  Contact                                                             T : 0527 69 00 79 | E : info@brouwerwoninginrichting.nl

Duette

Duette® Shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en bijzonder energiebesparend zijn. De isolerende eigenschappen helpen de warmte ’s zomers buiten en ’s winters binnen te houden. De bijzonder veelzijdige Duette® Shades zijn beschikbaar in een
breed assortiment prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren. U kunt kiezen uit drie transparanties.

Ze geven een mooi gelijkmatig plooienpatroon en zijn geschikt voor ramen in diverse vormen. Er zijn drie plooibreedtes beschikbaar. De SmartCord® en LiteRise® bedieningssystemen leveren comfort en veiligheid voor huisdieren en kinderen.

In een oogopslag

  • Energiebesparend
  • Kindveilige bedieningsopties
  • Voor bijzondere raamvormen

Productvariaties

3

Architella

De dubbele structuur van Architella® stoffen verbetert de raamisolatie en zorgt voor een mooie gelijke plooi. Het daglicht wordt optimaal gefilterd zodat het product en uw interieur zijn beschermd tegen UV straling en geven de producten een uniform aanzicht. Beschikbaar in 25,32 en 64 mm plooibreedte.

2

25 mm

Voor kleine en middelgrote ramen, met bv. een handgreep bediening en uitermate geschikt voor smalle kozijnen, dak- en draai-kiepramen.

e6716cfa3b30c1e4a9f34c5fb811eed6

32 mm

Voor een robuuste uitstraling van middelgrote en grote ramen kiest u voor Duette® Shades met een plooibreedte van 32 mm.

2c45643a5c6c334a7eba737a0f4baaf1-1

64 mm

Deze mooie brede plooi is uitermate geschikt voor grote ramen en schuifdeuren.

Kleuren, Materialen

2c45643a5c6c334a7eba737a0f4baaf1-2

DuoTone en FullTone stoffen

DuoTone stoffen hebben een witte achterkant wat zorgt voor een mooie uniforme look aan de buitenkant en verbeterde warmtewering. FullTone stoffen hebben voor en achter dezelfde kleur, voor als u wilt combineren of contrasteren met uw interieur.

4

Btiste stoffen

Met de Batiste stoffen kunt u bij uitstek per raam spelen met lichtinval is en transparantie. Op die manier krijgt ieder raam dezelfde uitstraling, terwijl de lichtinval “op maat” kan worden bepaald.

5

Kleurgecoördineerd

Veel van de 64 mm kleuren zijn ook beschikbaar in de kleinere plooibreedtes. Dit betekent dat u in dezelfde ruimte de 64 mm Duette® Shades kunt toepassen voor de grotere ramen en de 32 mm en 25 mm plooibreedtes voor kleinere ramen of serres, elk in dezelfde kleur.

Personalisatieopties

e4eee780408d00975c08bcefc4ea84b7

Revolutionair koordbedieningssysteem

Dankzij de soepel bewegende koorden kunt u de Duette® Shade met uitzonderlijk gemak optrekken en laten zakken en wordt er volledig tegemoetgekomen aan uw comfort- en veiligheidsvereisten.

7

Dag en Nacht

Met deze unieke twee-in-één variant kunt u Duette® en/of Plissé stoffen combineren in één product. Kies voor verschillende kleuren, stoffen of transparanties en creëer eindeloze mogelijkheden. Geniet bijvoorbeeld overdag van prachtig gefilterd daglicht en ’s avonds van verduistering en creëer uw eigen sfeer.

8

Top-down / bottom-up

Met de veelzijdige Top-Down / Bottom-Up Duette® Shades van Luxaflex® kunt u het product overal positioneren: van boven naar beneden, van beneden naar boven of een combinatie van beide. Zo heeft u tegelijkertijd licht én privacy.

0bb7a4742fdaaf9a165c5b9c060dbfc0

Eenvoudige en veilige bediening

Met het koordloze LiteRise® bedieningssysteem kunt u de shades eenvoudig omhoog en omlaag bewegen naar elke gewenste positie.

9

Draai-kiepramen

Met de optie zijgeleiding kunnen Duette® Shades op het raamkozijn geplaatst worden, waardoor er vrijwel geen licht wordt doorgelaten aan de randen.

6

Vrijhangend

Vrijhangende Duette® Shades bieden een stabiel en perfect evenwichtig patroon van plooien voor ramen van elke grootte.

10

Schuine ramen

Duette® Shades zijn uitermate geschikt voor schuine (dak)ramen en serres.

Unieke oplossing

587e89129b144cbfeaa574aef32b5ba5

Speciale raamvormen

De isolerende en warmtewerende Duette® Shades zijn zeer geschikt voor o.a. dakramen en serres.

11

Verduistering

Verduisterende Duette® Shades hebben geen koordgaatjes waar licht door heen kan komen en kunnen goed in het kozijn worden aangesloten.

12

Vochtige ruimtes

Lichtdoorlatende Duette® Shades zijn geschikt voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers.

Onze showrooms

De koffie staat voor u klaar

Showroom Urk          Hoofdvestiging

Showroom Lemmer

trophy

SERVICE DOOR ECHTE VAKMENSEN

commerce

UITGEBREID EN EXCLUSIEF ASSORTIMENT

coffee

DE KOFFIE STAAT VOOR U KLAAR

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.