Webshop  |  Woning inrichten  |  Showrooms  |  Portfolio  |  Acties  |  Contact                                                             T : 0527 69 00 79 | E : info@brouwerwoninginrichting.nl

Matrassen & toppers

Bij ons kunt U natuurlijk ook terecht voor losse verschillende soorten matrassen en toppers of lattenbodems Wij bieden u een uitgebalanceerd scala aan mogelijkheden.
Onze collectie biedt u de mogelijkheid om uw matras aan te passen aan uw persoonlijk wensen.

Latexmatrassen

Een latexmatras biedt een hoge souplesse en volgt perfect de natuurlijke golven van de wervelkolom. Al onze latex matrassen bevatten laterale en verticale verluchtingskanalen voor een goed ventilatie.

Polyethermatrassen

Polyethermatrassen bieden een aangenaam ligcomfort. De kwaliteit van deze matrassen wordt bepaald door het soortelijk gewicht van het schuim.  Hoe hoger het soortelijk gewicht is, des te duurzamer de matras!

Koudschuimmatrassen

Koudschuim heeft een open celstructuur die het materiaal unieke ventilerende en vochtregulerende eigenschappen geeft. Dit heeft als voordeel dat de duurzaamheid van een koudschuimmatras beduidend hoog is. Het eerste contact met een koudschuimmatras geeft een heerlijk zacht gevoel, naarmate men verder wegzakt ontstaat een perfecte tegendruk! Koudschuimmatrassen bieden een zeer hoog comfort en zijn erg veerkrachtig. Door profielen aan te brengen in het schuim kan men de ligkwaliteit verder optimaliseren.

Bonellveringsmatrassen

Een bonellvering-of binnenveringsmatras is opgebouwd uit vele, onderling verbonden stalen veren. Door het open interieur heeft deze matras een uitstekend ventilerend vermogen. Bonellveringsmatrassen zijn stevig en zeer duurzaam!

Een pocketveringsmatras bestaat uit honderden veren die elk apart verpakt zijn en hierdoor afzonderlijk kunnen bewegen. Elk van onze pocketveringsmatrassen heeft 7 zones die zorgen voor een optimale verdeling van de drukpunten! Heup en schouders kunnen hierdoor dieper wegzakken en worden minder belast.

Voor mensen met een hoger lichaamsgewicht of voor mensen die van een stevig comfort houden, zijn er in onze collectie matrassen met een speciale geneste pocketvering! De veren zijn bij een geneste pocketvering gerangschikt volgens een honingraatprincipe en staan hierdoor extra dicht bij elkaar.

Onze showrooms

De koffie staat voor u klaar

Showroom Urk          Hoofdvestiging

Showroom Lemmer

trophy

SERVICE DOOR ECHTE VAKMENSEN

commerce

UITGEBREID EN EXCLUSIEF ASSORTIMENT

coffee

DE KOFFIE STAAT VOOR U KLAAR

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.