Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Maak je interieur lente-proof!

Beginnen de lentekriebels al te komen? Een nieuw seizoen betekent stiekem ook een perfect excuus voor een kleine make-over van je interieur! Maak je interieur lente-proof!

Bloemen

Bloeiende kamerplanten kunnen een heerlijke lentegevoel binnenhalen. Ze zijn kleurrijk en ruiken ook nog eens heerlijk! Kies voor licht fleurige kleuren, die geven het meeste lentegevoel. Denk aan de orchideeën, blauwe druifjes. tulpen, flamingoplanten, hortensia’s, krokussen en narcissen.

Zonwering

De lente periode is de perfecte tijd om na te gaan denken over de juiste zonwering aan uw woning en terras. Zo kunt u – ook in de warme zomermaanden – genieten van uw terras en gekoelde woning. De zonwering van Brouwer Woninginrichting heeft een uitgebreid assortiment zonwering, met eigen uitstraling en unieke eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan een stijlvolle verandazonwering, om het maximale uit uw terras te halen – het hele jaar door! Of gebruiksvriendelijke elektrische screens, waarmee u met één klik op de knop – geniet van privacy en gemak. Kom lang in onze showroom en laat u adviseren door onze experts!

Lente opruiming

De lente-periode is de ultieme tijd om eens flink op te ruimen! Door een goed opbergsysteem aan te schaffen ben je altijd verzekerd van een opgeruimd huis. De schuifwandkasten van Brouwer Woninginrichting zijn enorm functioneel en een kwalitatieve keuze om de ruimte optimaal te benutten. Door de eindeloze mogelijkheden in kleur, materiaal en inrichting vind je altijd een kast die in jouw inrichting past.

Voeg kleur toe aan je interieur!

Voeg meer kleur toe aan je interieur door nieuwe gordijnen, een nieuw kleed, een nieuw kleurtje op de muur of een nieuwe vloer! Zo heeft je interieur een frisse boost, waar je meer energie en plezier van krijgt. Denk aan okergeel, paars, kobalt blauw en donkergroen.

Trakteer jezelf op een nieuw statementpiece

Een nieuw statementpiece in je interieur zorgt ervoor de huis weer als nieuw oogt! Denk aan een opvallend nieuw kleed, een industriële deur, een paar gekleurde kussentjes of een groot opvallend schilderij. Iets wat je aandacht trekt en je weer opnieuw doet genieten van je interieur.

Showroom Urk

Marsdiep 28, 8321 MC Urk

Showroom Lemmer

Zeedijk 2, 8531 DK Lemmer

Afspraak maken zaterdag (urk)

    Afspraak maken zaterdag (lemmer)

      Één op één afspraak (urk)

        Één op één afspraak (lemmer)